Alex Stanciu

Alex STANCIU logo white shadow

Ambasador DECATHLON România

ASTĂZI 15 SEPTEMBRIE

Echipa Alex Stanciu are deosebita plăcere să vă anunțe oficial despre parteneriatul cu cea mai importantă marcă europeană de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte din Franța, având sediul în Villeneuve d’Ascq. Compania a fost înființată în anul 1976 și este prezentă în 18 țări cu peste 400 de magazine.

Decathlon nu reprezintă doar un nume de companie, ci însumează cele 20 de mărci proprii care inovează pentru a face sportul accesibil tuturor. 

Decathlon România ne va asigura echipamentele de antrenament și alte produse, pentru ca echipa Alex Stanciu să își desfășoare activitatea la cel mai înalt nivel.

Activitatea noastră constă în educarea publicului în materie de fitness prin postări video la secțiunea Vlog și articole cuprinzând ultimele cercetări în domeniu la secțiunea Blog . De ce?! Pentru că dorim sa promovăm și să vă implicăm pe voi cititorii acestui articol dar și pe cei pasionații de fitness care ne vor urmări antrenamentele.

Alex STANCIU AMBASADOR Romania

  • Fitness-ul nu se rezumă doar la mișcare ci este mult mai mult de atât.
  • Fitness-ul este un mod de viață ce te va ajuta să îți atingi potențialul maxim și odată cu el menirea în această viată.
  • Fitness-ul te dezvoltă și te îmbunătățește fizic, psihic, estetic, social, fiziologic și mental.

Câteva lucruri despre Alex Stanciu: vă putem spune că a început viața sportivă la vârsta de 8 ani, în cadrul clubului de fotbal Gloria Buzău. Începând cu vârsta de 12 ani a practicat și atletismul în paralel cu fotbalul, timp de 4 ani, iar acest lucru l-a ajutat foarte mult în cariera sportivă. La vârsta de 19 ani a încheiat contract cu Gloria Buzău, echipă aflată în liga 1 la momentul respectiv. Mai multe despre Alex Stanciu, găsiți pe prima pagină a site-ului www.alex-stanciu.ro.

În calitate de Ambasador Decathlon îmi iau angajamentul față de tine, cititorul care îți dorești transformarea și atingerea obiectivelor de îmbunătățire a calității vieții tale. Nu trăim într-o lume perfectă și suntem conștienți de acest lucru, dar depinde doar de noi să o transformăm. Această transformare sau schimbare începe cu tine. Așa cum spunea și Mahatma Gandhi „Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” 

Asta ne propunem și noi prin această colaborare cu Decathlon România să transformăm românul într-un om mai sănătos, mai demn și mai puternic.

Mulțumesc publicului meu și îmi doresc să rămâneți alături de mine în acest proiect pentru a face din România țara cu cea mai sănătoasă populație.